LEJEBETINGELSER 


Erstatning:
I lejeperioden bærer kunden overfor udlejer det fulde ansvar for det udlejede udstyr fra udleveringstidspunkt til det er os i hænde igen. Udstyr der bliver beskadiget/bortkommet under udleje vil blive repareret/anskaffet for lejers regning. Evt. reklamation skal meldes inden ibrugtagelse.

Montering:
Selve softicemaskinen placeres normalt på gulvet eller bord. Vi fralægger os ethvert ansvar for mærker/ridser/fugt m.m. Et godt råd er at lægge noget dække under anlægget, for at skåne gulvet.

Betalingsbetingelser:
Ordren skal betales via bankoverførsel, senest en uge inden leveringsdato. Ønskes der at betales kontant, aftales der nærmere ved bestilling.

Rengøring:
Alt udstyr der er leveret fra os er rengjort og klar til brug. Ved returtagning sørger vi også for at rengøre anlægget. 

Levering:
Vi leverer i hele Kolding og omegn der tages et gebyr på 2 kr. pr. kørt km med en minimumspris på 50 kr. Ved anden aftale bliver den fulgt. Kunden er naturligvis også altid velkommen til selv at afhente og bringe varerne retur, når transportmidlet er egnet dertil - almindeligvis lukket bil eller rengjort trailer med overdækning.

Strøm:
Softicemaskinen skal tilsluttes 230 V 50 Hz. Maskinen skal tilsluttes seperat stikkontakt og gerne egen lysgruppe. 
Hvis der flyttes på softicemaskinen skal den mindst stå i 30 min før den tilsluttes igen.

Annullering:
Skulle I stå i en situation hvor jeres behov for softice er ændret, kan ordren annulleres. Ordren kan afbestilles eller reguleres nedad indtil 7 dage før ibrugtagning. Ved senere afbestilling betales halvdelen af ordresummen